Om os

Hvad er Chipii.dk?
Chipii.dk har været online siden 2012 med en vision om at levere nyeste og mest moderigtige produkter herunder smykker, tøj, skønhedsprodukter, mobil tilbehør, ure og mange andre spændende produkter til piger i alle aldre, og samtidig yde god service til vores kunder og interesserede. Vi er meget prisbevidste og lægger meget vægt på at give de bedste priser til vores kunder uden at gå i kompromis med kvaliteten!

Hvornår startede Chipii.dk?
Chipii.dk blev stiftet i 2012 hvor sortiment af varer bestod udelukkende af smykker, men siden er det gået ret stærkt og vi har derfor udvidet vores sortiment med en hel masse andre spændende produkter såsom tøj, skønhedsprodukter, ure mv og da vi fortsat er igang med at udvide vores sortiment har vi i starten af 2014 måtte flytte ud til større lokaler for at have plads til opbevaring af vores varelager!

I 2020/2021 er vores planer at ekspandere ret kraftigt med en hel masse nye og spændende produkter og har et mål om at åbne en fysisk butik engang i fremtiden!

Hvorfor er Chipii cheap (billig)?
Vi bliver hele tiden kimet med spørgsmålet om hvorfor og hvordan vi kan være så billige i forhold til andre forretninger. Det kan vi fordi vi har minimeret alle vores omkostninger til driften af virksomheden. Alt er automatiseret og der bliver kørt med minimumsudgifter så vi kan tilbyde gode priser til dig som kunde hos os. Vi har også af den grund fundet på navnet 'Chipii' til vores virksomhed hvilket associationerer til ordet 'Cheap' som betyder 'billig' på engelsk.

Vi har stor fokus på omkostninger hvor vi har skåret helt ned til benet og har valgt at drive virksomheden som en Webbutik og ikke en fysisk butik hvilket betyder en hel besparelser såsom udgift til husleje, personale, drift mv hvilket betyder billigere priser af vores produkter til dig som kunde da vi ikke har de omkostninger som vi skal få dækket! En anden grund til at vi er så billige skyldes at vi har fordelagtige aftaler med leverandører hvilket resultaterer i billige priser i både indkøb og salgpris. 

Hos Chipii.dk har vi aldrig skjulte omkostninger. Vi har ingen kortgebyrer, ingen krav om minimumskøb og andre gemte omkostninger som vil blive pålagt til dig. Alle vores priser gennemsigtige og er angivet på vores webshop. 

Hvorfor skal jeg handle hos Chipii?
✔ Du sparer op til 70% iforhold til andre forretninger
✔ Billig og fast forsendel og endda gratis levering v/køb over kun 250,-
✔ Pris garanti - Vi matcher prisen!
✔ Fuld returret - Indenfor 14 dage! 
✔ Hurtig levering - Vi leverer alle vores pakker indenfor 2-5 hverdage
✔ Sikker handel - Vi anvender Epay som betalingssystem hvilket sikrer 100% sikker handel
✔ God kundeservice - Hos Chipii yder vi altid god kundeservice (både via telefonen, mailen og chatten) 
✔ Og listen her kan fortsætte derudad........

Hvad siger vores kunder om Chipii?
Vi har bruger hos Trustpilot og har næsten 200 anmedelser med et score på 9,4 ud af 10!  ★ ★ ★ ★ ★
Du kan læse anmeldelserne her -> http://www.trustpilot.dk/review/chipii.dk 

Firmaprofil:
Chipii
Strandgården 23, 1.t.h.
2635 Ishøj
CVR: 34662533
Mail: Info@chipii.dk

Bankoplysninger:
Reg: 1420
Konto nr: 4385161277
Bank: Nordea A/S 

Kontakt:
Du kan skrive til os 24/7 via mail til info@chipii.dk og vi vil vende tilbage til dig snarest muligt! Du kan desuden også skrive os til os via chatten.

Velkommen hos Chipii.dk - Vi glæder os til at betjene dig! :)

Facebook

Du kan finde os på Facebook via denne link.

Google+

Du kan finde os på Google+ via denne link

Twitter

Du kan finde os på Twitter via denne link.

Youtube

Du kan finde os på Youtube via denne link

Pinterest

Du kan findes os på Pinterest via denne link

Tumblr

Du kan findes os på Tumblr via denne link

You have successfully subscribed!